Ren kur!

Idag har jag gått på ren kur, och kommer så fortsätta ett tag!

Ren kur betyder,.. tre st shaker idag! Och inget annat.

Duktig va?


Inte ren kur

Som ni redan förstått så har jag inte ätit ren kur... men nästan!

Jag äter tre påsar om dagen, och kanske nånting extra. Det är ju långt kvar till operationen, och sista två veckorna är det helt flytande som gäller!


Den 17e ska vi på julbord.. men jag kommer varsamt välja vad jag äter! Ingen dessert t ex.

Inget godis för min del!

Här gömmer sambon godisskålen, precis bredvid mina cambrigdepåsar,.. inte så stöttande sambo!


Men jag har inte ätit en enda godis! Inte ens känt mig sugen!

Dag 3, del 1

Dagen började inte så bra idag... jag blev sugen på vörtbröd som jag handlade häromdagen! Tur är är påläggsutbudet sparsamt. Så jag åt en skiva med leverpastej, och en med Jonnys senap! Gott! Till det,.. en mintchoklad-shake!

Dag 2

Igår gick det väldigt bra med cambridgekuren. Jag drack en shake till frukost, drack vatten emellan. Kl 10 åkte jag och barnen till barnrytmiken, och stannade kvar på fika och lek efter. Där tog jag endast en kaffe med påtår.. dock med mjölk i. Jag sprang ut i bilen för att hämta vagnen, då vi skulle vara kvar på stan. Där, i bilen blandade jag till en shake med mintchoklad. Jag hade redan hällt i vatten i shakern hemma, så det var lätt fixat. Så jag drack den på stående fot, i bakluckan! Gud så smidigt!!

Vi var på stan länge och shoppade! Det var bra, för jag behövde aldrig tänka på att vara hungrig/sugen! Vi kom hem först vid kl 16. Och då var det att packa ur sovande barn i bilen först. Sen packade jag upp det jag hade shoppat. Sen läste jag lite post... sen, vid kl 17 tog jag den tredje och sista shakern.

På kvällen, så lagade jag mat åt min sambo,.. Dansk sjömansbiff. Det är alltså stekt köttfärs, lök och skivad potatos som varvas i form, med buljong och kryddor. Jag åt en liten-normalstor portion.


Så syndandet var...

* Mjölk i kaffet, 2 koppar.
* Middag, köttfärs och potatis.

Shake it

Idag började jag med en cambridge-shake till frukost, smak choklad. Gott, och enkelt! Jag har faktiskt längtat till när jag kan börja med shakerna.. för jag är inte särskilt intresserad av mat. Mer intresserad av smörgåsar, gott till kaffet och choklad!

Redan kl 10 var jag hungrig igen... så jag tog en till! Så jag hade redan förbrukat 2 av 3 måltider!!! Inte nog med det så syndade jag... jag åt en vindruva utan att jag tänkte på det! Sen åt jag en halv banan, och några skedar babygröt när jag matade min yngsta son.

Min yngsta son är anledningen till att jag inte har kunnat banta tidigare. Jag slutade amma helt för några dagar sen!

Gym

Igår fick jag besked om operationsdag, så nu är det slutsnaskat! Jag behöver gå ner 8 kg, och det på mindre än två månader! Men det fixar jag!

Det var tisdagkväll, och då brukar jag och E gå på spinning,.. men det var en månad sen sist, och nu hade vi inte hörts av ang. träning. Så jag ringde henne och kollade om vi skulle träna. Nja,.. fick jag till svar. Hon hade jobbat, var trött och hade inte ätit. Kl. var halv sex. Efter lite övertalning sa hon ok, så jag ringde och kollade om det fanns platser kvar på spinningen. Det fanns bara en.

Jag ringde E igen, och frågade hur vi skulle göra. Då sa hon att hon gärna gick på gym, så det gjorde vi.


Datum för operation

Igår fick jag hem brev med operationsdatum. Jag ska opereras för gastric bypass den 12 januari 2011. Och inläggning den 11:e kl 14.00.

Med i brevet låg:

* Broschyr "Smärta och smärtskattning" som informerar hur smärta reagerar på kroppen.
* Frågeformulär, med anhöriga, hur jag bor, mediciner osv som ska lämnas vid inskrivning.
* Infoblad om vad jag behöver ta med mig.
* Infoblad om målvikt, när jag ska börja med LCD-kost (28/12) osv.
* Infoblad om Norrtälje sjukhus.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0