Mina nya jeans börjar bli för stora...

Jag köpte jeans för några veckor sen, två storlekar mindre än tidigare. Men det är snart dags att köpa mindre =)

Samma modell, nämligen dessa favoriter:

Stretchjeans «Conny», kort

http://www.bonprix.se/se/Stretchjeans-Conny-3546582-style.htm?&nv=0|0|&sre=1&qu=conny&viewSize=20&fh_params=omitxmldecl%3Dyes%26fh_secondid%3Dse_3546582%26fh_lister_pos%3D0%26fh_location%3D%2F%2Fbonprix%2Fsv_SE%2Fcategories%3C%7Bbonprix_se%7D%2F%24s%3Dconny%26fh_eds%3D%C3%9F%26fh_refview%3Dsearch&sk=0&pa=1

Verkligen fina, bekväma och olika längder i benlängd! Och dessutom billiga!

Triumph Shapewear

Jag och två tjejkompisar var på Thuns, lågprisvaruhus, förra veckan och då fick jag syn på Triumps fina serie för olika figurformande plagg. Vilket kan behövas för att strama upp och hålla in kroppen =)

Gigantisk "Bridget Jones trosa" som håller in hela vägen upp:
Triumph Lace Sensation Highwaist Panty. Trosor med högmidja, dekorerad med vacker spets. Stumt material som formar kroppen och ger en 'shaping e...

399 kr

Triumph Retro Sensation Bodydress. Fin underklänning i retro stil som är perfekt under tighta plagg och ger den shaping effekten som du är ute e...
399 kr

Triumph Smooth Sensation Highwaist Panty. Gördel utan sömmar som ger håller in och ger den rätta shaping effekt utan att synas under tighta plagg.
299 kr

Jag hade ont om pengar, och inte tid att prova. SÅ jag köpta inte nåt plagg. Men jag tror att det är den sista trosan som jag slår till på!

Fler formplagg hittar ni här:

http://triumphse.timarco.se/listbdb9cd16-4e31-44fa-a898-69e3309f406e.aspx

Vita kavajen

I lördags var vi på dop! Och som vanligt har jag inte bestämt mig för kläder förrens in i det sista! Jag hade planerat att ha en klänning, men hittade inte rätt skor till.

Men när jag väl letade kom jag på min gamla kavaj och byxa! Helt vitt. Sååå fint! Men det är få tillfällen man använder det. Och sista tiden har det varit för trångt ändå, och då är det inte fint med helvitt!!

Under hade jag ett beige linne som var lite omlott och lösare över magen, så klädseln inte skulle se så strikt ut!

På dopet passade det utmärkt... och ja, de passade! Var nästan lite för stora byxor =)

Jag hade det senast när mormor fyllde 85, och hon blir 89 i år =)

Vad fin jag kände mig!

Härligt med nya, fast gamla kläder! Dubbel känsla!

Ärr

Efter operationen så blir det fem små ärr, men mitt som är mitt på magen har blivit ganska fult. Igår läste jag på en facebookgrupp att man ska tejpa ärren upp till ett halvår! Och det har inte jag fått nån som helst information till :(
Undrar om det kan "växa till sig"...

Helt otroligt -30 kg!

Idag när jag ställde mig på vågen, visade den -30 kg från när det var som värst, när jag var höggravid med min yngsta son (1 år gammal)! Efter graviditeten gick jag ner gravidkilona (8 kg), men gick upp dem snabbt igen! Men det är ett minne blott! Kommer aldrig nånsin vara så stor igen! Så skönt!

Jag har fortfarande mina gamla kläder, men de passar. Sitter lösare och snyggare. Och än så länge köper jag inte nya kläder (några plagg har jag handlat såklart!), för jag kommer i mina gamla!! Så jag har en helt ny... fast gammal garderob! Härligt härligt!

För några år sen... så undrade jag hur framförallt tjejer kunde tillåta sig att bli så stora... och nu har jag själv varit där!! Två barn tätt, är inte alltid helt lätt!

Det är så skönt att få resultat på vågen, trots att jag äter allt, men väldigt lite! Jag är jättenöjd att jag gjorde den här operationen! Blir desto trevligare i sommar!! =)

RSS 2.0